Elkészítés: A lereszelt vagy felaprózott hagymát megfuttatjuk kevés olajon, hozzáadjuk az összetört fokhagymát és az apróra vágott gombát.
Ha a leve gyorsan elpárolgott, ráütjük a tojásokat, s összesütjük. Sóval és borssal ízesítjük.
A paradicsomokat lefejezzük, közepüket kiszedjük, púposra betöltjük a gombás-tojásos masszával. Erre mintegy kalapként rárakjuk az előzőleg levágott részt. A kész paradicsomokat kivajazott
tepsibe vagy tűzálló tálba tesszük.
A vajat felolvasztjuk, belemorzsoljuk a leveskockát és összevegyítjük a paradicsomok belsejével, s fűszerezve az ételre öntjük. A paradicsomok tetejét megszórjuk a reszelt sajttal, majd sütőbe téve megpirítjuk, s az utolsó néhány percre megszórjuk apróra vágott
bazsalikomos petrezselyemmel.
Köretnek rizst – amihez egy kis mazsolát is keverhetünk – adhatunk hozzá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.