Elkészítés: Gombánkat vékonyra szeljük, a hagymát és a petrezselyemzöldet finomra vágjuk. Kedvenc teflonunkban vajat olvasztunk, rajta megdinszteljük a hagymát, beledobjuk a gombát, sózzuk, borsozzuk, majd fedő alatt puhára pároljuk. Ha kész, meghintjük a petrezselyemmel.
Fogjuk a sonkaszeleteket, egyenletesen felhordjuk rá a gombapépet, majd aranyos kis tekercseket formálunk belőle.
A kis kockákra vágott szalonnát belehintjük egy megfelelő méretű tűzálló tálba, gyengéden ráfektetjük a tekercseket, meglocsoljuk a tejföl felével, majd betakarjuk a sajttal. Ráöntjük a maradék tejfölt, meghintjük a zsemlemorzsával, majd 220 fokos sütőben 20 perc alatt készre sütjük.
Tálaljuk burgonyapürével, rengeteg friss salátával és egy szép rizlinggel.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.