Elkészítés: Felteszem a tésztavizet.
Közben elkészítem a gombás-sonkás szószt. A hagymákat aprítom, a paprikát karikázom, a paradicsomot darabolom, a szalonnát és a sonkát szeletelem. Egy serpenyőben kevés olajon a szalonnát lesütöm. Rárakom a hagymákat, megdinsztelem. Hozzáadom a sonkát, majd a többi hozzávalót, fűszerezem.
A tésztát beteszem a forrásban lévő sós vízbe. Lereszelem a sajtot.
Ha már a gomba csaknem puha, ráöntöm a tejszínt és a bort. Néhány perc után rászedem a tésztát.
Tálaláskor megszórom a sajttal.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.