Elkészítés: A nyúlhúst lefejtjük a csontról, majd a húsleveshez hasonló módon alaplevet főzünk belőle.
A tokányhoz a húst metéltre vágjuk. A serpenyőben felhevítjük a zsírt, beletesszük a finomra vágott vöröshagymát. Ha üvegesre pirult, hozzáadjuk a metéltre vágott nyúlhúst és a rókagombát. Miután megpirult a hús, felengedjük az alaplével, sóval, borssal ízesítjük, és hozzáadjuk az őrölt borókát.
Ha a hús megpárolódott, tejszínes habarással sűrítjük, majd a legvégén hozzáadjuk a bort.
Tálaláskor a tokányt egész sült burgonyával és kenyérlángossal tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.