Elkészítés: Mindent felvagdalunk ízlés szerint kockára, karikára vagy
szeletekre. Ha szalonnát használunk, akkor elõször azt pirítjuk le, ha
nem, akkor olajat forrósítunk. Rádobjuk a hagymát, üvegesre sütögetjük. Rádobjuk a paprikát, azt is megpároljuk, sütjük. Van, aki ropogósabban szereti, annak célszerû nagy hõfokon/lángon készíteni, rövid ideig. Aki viszont puhára párolva enné, az kisebb hõfokon/lángon készítse, hosszabb ideig, akár fedõ alatt. Ha késznek gondoljuk a paprikát, akkor rádobjuk a paradicsomot, a gombát, a fokhagymát, (ízlés szerint a kolbászt, virslit). Sózzuk, borsozzuk, köményt szórunk rá. Együtt készre fõzzük, majd beleütjük a tojást. Folyamatosan kevergetjük a tojások megszilárdulásig, majd friss kenyérrel tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.