Vegatával ízesített vízben 10 percig főzzük a megtisztított, egészben hagyott hagymafejeket. Leszűrjük, középen kettévágjuk, közepét kiskanállal kiemeljük. A kivájt belsejét apróra vágjuk és a húshoz adjuk. Megforrósított olajon megpirítjuk a hagymás darált húst. Sóval, borssal ízesítjük. Hozzáadjuk a megtisztított, apróra vágott gombát. Megpároljuk, a végén apróra vágott petrezselyemmel fűszerezzük. Hűlni hagyjuk, majd összekeverjük a tojással. A gombás húsmasszát a fél hagymák üregeibe töltjük. A hagyma főzővizéből fél pohárnyit aláöntünk, tejföllel meglocsoljuk, majd forró sütőbe toljuk. 20-25 percig sütjük.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.