Elkészítés: A tésztafőzéshez vizet forralunk.
A csirkét megmossuk, bedörzsöljük a fűszerkeverékkel. A hagymát apróra vágjuk, a gombát leszűrjük és felszeleteljük.
Felforrósítjuk az olajat, beletesszük a csirkét, hirtelen mindkét oldalát megpirítjuk. Aláöntjük a bort, és megsütjük. A csirkét kivesszük, melegen tartjuk.
A tésztát kifőzzük, leszűrjük, összekeverjük 1 evőkanál vajjal.
Abban a serpenyőben, amelyikben a csirke sült, megpároljuk a hagymát. Ráöntjük a paradicsomot, a gombát és a borsót. Addig rotyogtatjuk, amíg a lé elfő.
Felforrósítjuk a maradék vajat, rászórjuk a lisztet, és hozzáöntjük a tejet. 3 percig lassú tűzön főzzük. Sóval, borssal, szerecsendióval ízesítjük, és a meleg tésztára öntjük. A tésztát összeforgatjuk a gombás-borsós raguval, az olívabogyókkal, tányérokra szedjük, és 1-1 csirkemellet teszünk rá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.