Elkészítés: Az óriás csigatésztát sós vízben megfőzzük.
A gombákat előkészítjük, felszeleteljük. A zöldhagymát felszeleteljük, és kevés olaj és vaj keverékén dinsztelni kezdjük egy serpenyőben. A kacsacomb bőrét lehúzzuk, kifilézzük, apróbb szeletekre vágjuk, és hozzáadjuk a hagymához. Az egészet megsózzuk, borsozzuk. Ezután beletesszük a gombákat, és tovább sütjük még 15 percig. Amikor elkészült, beleöntjük a tejszínt, majd a reszelt sajttal besűrítjük. Kévés petrezselyemmel megszórjuk. Kicsit hagyjuk hűlni, majd megtöltjük a csigákat.
A cukkinit jól megmossuk, nagylyukú reszelőn lereszeljük. Sózzuk, majd pihentetjük 10 percig. Levét kinyomkodjuk, belekeverünk 1 tojást és a zsemlemorzsát. Megformázzuk, és serpenyőben kevés olajon megsütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.