Előkészítés: A hagymát meghámozzuk, vékonyan felkarikázzuk. A gombát megtisztítjuk, kis kockákra vágjuk.
Elkészítés: Felforrósítjuk a vajat egy lábosban, belekeverjük a hagymát, a gombát, a rizst, és kissé megpirítjuk. Hozzáöntjük a húslevest, és lassú tűzön, lefedve kb. 20 percig főzzük. Közben a paradicsomokat megmossuk, „kalapkájukat” levágjuk, és húsukat kanállal kivájjuk. Beszórjuk ételízesítővel. A paradicsomhúst összevágjuk, és összekeverjük a kész rizs egyharmadával. A keveréket egy tűzálló tál aljára simítjuk. A sütőt 220 fokra (gázsütő 4. fokozat) előmelegítjük. A sajtot összekeverjük a maradék rizzsel, és a paradicsomokba töltjük. A tűzálló tálba, a rizsre tesszük, és a sütőben kb. 20 percig sütjük.
Munka: kb. 20 perc
Fogyasztható: kb. 1 óra múlva
1 adag: 335 kcal
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.