Elkészítés: A megpucolt hagymát, a megtisztított paprikát és gombát felkockázzuk, majd kevés olajon pároljuk. Sóval, rozmaringgal ízesítjük.
Amíg puhára főnek a zöldségek, kikenünk egy jénai tepsit margarinnal.
A padlizsánokat megszabadítjuk a héjuktól, majd félbevágjuk őket, és a magvas részt eltávolítjuk.
Ezek után a fél padlizsánokat a tepsibe tesszük, megsózzuk, majd ha elkészült a gombás ragu, a padlizsánokra halmozzuk.
Reszelt sajtot szórunk a rakások tetejére.
Alufólia alatt kb. fél óráig sütjük, majd fedetlenül még 20 percig, hogy a sajt megpiruljon.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.