Elkészítés: A megpucolt hagymát, a megtisztított paprikát és gombát felkockázzuk, majd kevés olajon pároljuk. Sóval, rozmaringgal ízesítjük.
Amíg puhára főnek a zöldségek, kikenünk egy jénai tepsit margarinnal.
A padlizsánokat megszabadítjuk a héjuktól, majd félbevágjuk őket, és a magvas részt eltávolítjuk.
Ezek után a fél padlizsánokat a tepsibe tesszük, megsózzuk, majd ha elkészült a gombás ragu, a padlizsánokra halmozzuk.
Reszelt sajtot szórunk a rakások tetejére.
Alufólia alatt kb. fél óráig sütjük, majd fedetlenül még 20 percig, hogy a sajt megpiruljon.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.