Elkészítés: A karajszeleteket kiklopfoljuk, sózzuk, és grillfűszerrel megszórjuk.
A sajtot lereszeljük. A kolbászt, az újhagymát és a paprikákat apró kockákra vágjuk, és összedolgozzuk a sajttal. A tölteléket elosztjuk a kiterített karajszeleteken, majd a hússzeleteket felgöngyöljük. A hústekercseket 2-2 szelet baconba tekerjük, és szorosan alufóliába csavarjuk.
A tekercseket tepsibe vagy sütőrácsra tesszük, és 180 fokra előmelegített sütőben 30-35 perc alatt készre sütjük. Mikor átsült, a fóliát levéve a bacont pár perc alatt a sütőben megpiríthatjuk rajta, így szép piros és ropogós lesz.
Tetszés szerinti körettel tálalható (sült burgonya, burgonyapüré, rizs, saláták…). Jó étvágyat kívánok hozzá!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.