A görögdinnyés granita elkészítéséhez a vizet felforraljuk a barna cukorral, majd levesszük a tűzről és lehűtjük.
A görögdinnye húsát felkockázzuk, kimagozzuk, majd turmixgépben összeturmixoljuk a cukorsziruppal és a citrom lereszelt héjával és kifacsart levével. A masszát egy jénai tálba öntjük, és a fagyasztóba tesszük.
Egy óra elteltével egy villa segítségével megkapargatjuk a tetejét, majd visszatoljuk a fagyasztóba. Egy óra múlva ismét megkapargatjuk, és ezt a folyamatot addig ismételjük, amíg teljesen kristályosra kaparjuk a desszertet.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.