A megmosott uborkát hosszában negyedeljük, és a magos rész eltávolítása után felszeleteljük.
A forró vízzel lemosott citrom héját lereszeljük, a levét kifacsarjuk.
Az uborkát salátástálban megszórjuk sóval, borssal és a lereszelt citromhéjjal, majd meglocsoljuk az olívaolajjal és 4 ek citromlével. Jól összeforgatjuk, és állni hagyjuk kb. 30 percig.
A leöblített mentát lerázzuk, és a lecsipkedett leveleket egy kevés kivételével csíkokra metéljük.
A görögdinnye héját levágjuk, magjait kikaparjuk, húsát felkockázzuk, az uborkához adjuk és összeforgatjuk.
Végül rámorzsoljuk a feta sajtot és a félretett mentával díszítve, behűtve tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.