Elkészítés: A mézet, a vizet, a vajat és a nádcukrot öntsük egy serpenyőbe, majd olvasszuk össze őket. Keverjük össze a zabpelyhet a kakaóval, a puffasztott rizzsel, a napraforgómaggal, a mogyoróval, a durvára tört dióval, majd öntsük le a mézes keverékkel, és terítsük sütőpapírral bélelt tepsibe.
Toljuk 150 °C-ra előmelegített sütőbe 35-40 percre.
A csokoládét tördeljük kisebb darabokra, majd a goji bogyóval és az aszalt ribizlivel együtt keverjük a kihűlt müzlihez. Töltsük légmentesen záródó csatos üvegekbe.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.