Elkészítés: 25 dkg cukrot megolvasztunk, hozzákeverjük a 25 dkg egész diót. Vigyázzunk, nehogy megégjen. Vajazott deszkára borítjuk, ellapogatjuk, hogy könnyen törhető legyen. Száradás után húsdarálón vagy diódarálón ledaráljuk. A 25 dkg olvasztott margarinba folytonos keverés mellett belefőzzük a 6 tojás sárgájával kikevert 25 dkg cukrot. Megfőzzük. Hűlés után beleöntjük a darált cukros diót, összekeverjük. A tortalap felét egymás mellé szorosan lerakjuk, ráöntjük a tölteléket, majd ráhelyezzük a maradék ostyalapokat. Kicsi száradás után fogyasztható.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.