Elkészítés: A kristálycukrot megpirítjuk. Amikor teljesen felolvadt, hozzáadjuk a darált diót, jól összekeverjük. Kiolajozott tányérra öntjük, ha kihűlt, megszilárdult, ledaráljuk. A töltelékhez valókat vízgőz felett kb. 5-10 percig keverjük, míg összeáll. Hozzákeverjük a ledarált grillázst, és még melegen az ostyalapokat megkenjük, egymásra fektetjük. A megtöltött lapokat gyengén lenyomtatjuk, másnap a tetejét csokimázzal bevonjuk.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.