Előkészítés: Az ananászt éles késsel megtisztítjuk, vastagabb karikákra vágjuk (8 szeletre), a kemény közepét kiszúrjuk.
Elkészítés: Felforrósítunk zsiradék nélkül egy teflonserpenyőt, és szárazon megsütjük benne a gyümölcskarikák mindkét oldalát. Kivajazunk egy sü tőtálat, beletesszük a karikákat, de ne takarják egymást nagyon. A sütőt 220 fokra (gázsütő 4. fokozat) előmelegítjük. Szétválasztjuk a tojásokat. A cukor felével a fehérjékből nagyon kemény habot verünk. A sárgáját habosra keverjük a cukor másik felével és a fahéjjal. Óvatosan, nehogy összetörjön, egybekeverjük a két habot, és bevonjuk vele az ananászt. A sütőben pirosra sütjük, majd tálaljuk.
Munka: kb. 15 perc
Fogyasztható: kb. 30 perc múlva
1 adag 188 kcal
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.