Előkészítés: Az ananászt éles késsel megtisztítjuk, vastagabb karikákra vágjuk (8 szeletre), a kemény közepét kiszúrjuk.
Elkészítés: Felforrósítunk zsiradék nélkül egy teflonserpenyőt, és szárazon megsütjük benne a gyümölcskarikák mindkét oldalát. Kivajazunk egy sü tőtálat, beletesszük a karikákat, de ne takarják egymást nagyon. A sütőt 220 fokra (gázsütő 4. fokozat) előmelegítjük. Szétválasztjuk a tojásokat. A cukor felével a fehérjékből nagyon kemény habot verünk. A sárgáját habosra keverjük a cukor másik felével és a fahéjjal. Óvatosan, nehogy összetörjön, egybekeverjük a két habot, és bevonjuk vele az ananászt. A sütőben pirosra sütjük, majd tálaljuk.
Munka: kb. 15 perc
Fogyasztható: kb. 30 perc múlva
1 adag 188 kcal
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.