Elkészítés: 1.) A húst megmossuk, vékonyra szeletelük, kiklopfoljuk, majd sózzuk, grilfűszerrel megszórjuk, kicsit mustárral megkenjük, és olívaolajjal meglocsoljuk. 1-2 órát pihentetjük, pácoljuk, majd kontakt grillsütőben néhány perc alatt pirosra sütjük.
2.) Közben a zöldségeket megtisztítjuk, felaprítjuk, mély tálba tesszük, összekeverjük az olívával és a fűszerekkel, majd a tetejére tesszük a feldarabolt fetát, petrezselymet és a csírát.
3.) A grillezett csirkét a salátával tálaljuk, éhesebb családtagoknak és a gyerekeknek egy kis bagettet, kiflit adhatunk hozzá. :-)
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.