Elkészítés: A töltelékhez a hozzávalókat összekeverem úgy, hogy a tojások fehérjét a végén forgatom csak bele, habbá vert állapotban.
Olvasztott vajjal kikenek egy normál méretű tepsit, beleteszek 1 réteslapot. Vékonyan levajazom, és ráteszem a második lapot. Erre kerül a massza fele, majd megint 2 réteslap - közötte kis vajazással - , majd a maradék töltelék, végül az utolsó 2 réteslap - közötte kis vajazással.
A tetején egyenletesen elosztjuk a tojással kikevert tejfölt, és közepes hőmérsékleten addig sütjük, míg a teteje kezd pirulni.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.