Előkészítés: A friss vagy fagyasztott brokkolt és karfiolt 2-3 cm-es darabokra vágjuk, nagyon kevés főzővízben, kis adagokban, forrástól számítva kb. 2 percig főzzük, leszűrjük. 2,5 dl főzővízbe beleteszünk 1 zöldségleves kockát, felforraljuk, félretesszük. Előkészítjük a többi zöldséget: a hagymát hosszanti csíkokra, a gyömbért vékony szeletekre, majd kockákra, 2 káposztalevelet kockára (2x2 cm), a sárgarépát nagyon vékony csíkokra, a piros húsú paprikát 1x1 cm-es kockára, ceruza babot és bébi kukoricát 2 cm-es darabokra vágjuk.
Elkészítés: Olívaolajat felhevítünk, belerakjuk a hagymacsíkokat, a zúzott fokhagymát és a gyömbért. Nagy lángon folyton kevergetve, rázogatva 2-3 percig sütjük. Hozzáadunk 3 evőkanál szójaszószt, majd hozzáadjuk először a káposztát, majd egyenként a többi zöldséget - a piros husú paprika kivételével. Fontos, hogy kis adagokban adagoljunk, folyamatos rázással-keveréssel, magas hőfokon. A zöldségeknek sülni kell, nem főni! Ezt a sütést 6-8 percig végezzük, majd hozzáöntjük a zöldséglevest. Csak forrásig hevítjük, nem szabad tovább főzni, hogy a zöldségek ropógósak maradjanak. Ekkor hozzáöntünk 1 dl hideg vízben elkevert 1 kávéskanálnyi étkezési keményítőt, valamint a piros húsú paprikát. Csak sűrűsödésig forraljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.