Elkészítés: A vöröshagymát és a fokhagymát apróra, a póréhagymát karikákra vágjuk. A medvehagymát felaprítjuk, a sajtot lereszeljük.
A vöröshagymát az olajon üvegesre pirítjuk, hozzákeverjük a fokhagymát, párat keverünk rajta, majd hozzátesszük a póréhagymát. Pár percig kevergetjük, majd hozzáöntjük a levest. Felforraljuk, beletesszük a medvehagymát, hozzáöntjük a bort. Pár percig forraljuk. Beleszórjuk a reszelt sajtot, kevergetjük, míg elolvad, megborsozzuk, sózzuk, és kész is.
Pirított zsemlekockával tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.