Elkészítés: Ehhez az ételhez ízléstől függően használhatunk csirkemellet és csirkecombot is egyaránt. A csirkemellnél inkább válasszunk kisebb darabokat és egyben süssük meg, míg a combot filézzük ki. Az előkészített csirkehúst kevés olívaolajjal bekenjünk minden oldalán, sózzuk, borsozzuk. Közepes lángon felmelegítünk egy nagyobb serpenyőt, és a csirkehúst oldalanként 4-5 perc alatt készre sütjük.
A húst a serpenyőből kivéve egy tányérra tesszük pihenni, majd ugyanabba a serpenyőbe tesszük a vajat, felolvasztjuk. Hozzáöntjük a citromlevet, belecsipkedjük az oregano leveleit, hozzáadjuk a fehérbabot – kb. 3-4 perc alatt összemelegítjük, nem kell neki sok idő, amikor a vaj már kissé kezd barnulni, karamellizálódni – elkészült.
A csirkemellet 1 cm vastag szeletekre vágjuk, a csirkecombfilét nagyobb, ízléses darabokra bontjuk. Az oreganós-vajas babbal tálaljuk, mellé friss rukkolaleveleket kínálunk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.