Elkészítés: A 4 tojásból lapos tepsiben piskótát készítünk úgy, hogy a kész piskóta felét beleöntjük egy zsírpapírral bélelt tepsi egyik felébe, majd a maradékhoz egy kis tejet és kakaóport keverve a másik felébe a kakaós piskótát öntjük. Elsimítjuk, és előmelegített 180 fokos sütőben megsütjük kb. 10 perc alatt.
Egy-egy edényben megfőzzük a kétféle pudingot, egy kicsit hígabbra.
A diós krémhez a hozzávalókat egy újabb edényben összekeverjük, átforraljuk kevergetve, nehogy leégjen, majd félrehúzzuk.
A piskótáról a zsírpapírt lehúzzuk, 3 részre vágjuk, majd egy tálcára tesszük az alsó lapot, amit először lekvárral kenünk meg, majd rákenjük a diós krémet. Erre kerül a középső lap, amire a vaníliás puding felét kenjük, és ráhelyezve a tetejét a maradék vaníliás pudinggal befedjük. Most úgy néz ki mint egy torta.
Mély üvegtálat veszünk elő, és 2 cm-es szeleteket vágunk, ezt is tovább kockázzuk, majd az egészet leöntjük a csokis pudinggal.
Tálaláskor nem túl édes tejszínhabbal és csokiöntettel vagy csokiforgáccsal díszítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.