Elkészítés: A vajból, a lisztből, a cukorból, a tojássárgából és a tejfölből sima, könnyen formázható tésztát gyúrunk. Fóliába csomagolva kis időre hűtőbe tesszük. Közben a kosárkaformákat kivajazzuk, kilisztezzük.
A tésztát kb. 5-10 perc hűtés után 3 mm vékonyra nyújtjuk. Pogácsaszaggatóval szabályos karikákat szaggatunk, és ezeket óvatosan belenyomkodjuk a kosárkaformába. Előmelegített sütőben 180 fokon kb. 10 perc alatt szép világosra sütjük.
A pudingport elkeverjük a szörppel, és a forrásban lévő tejhez adjuk. Lassú tűzön sűrűre főzzük. Ha langyosra hűlt, megtöltjük a kihűlt kosárkákat. A tetejére gyümölcsöket pakolunk, a tetejét az utasítás szerint elkészített, cukorral és citromlével ízesített tortazselével bevonjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.