Elkészítés: 6 dkg vajat megolvasztunk, kikeverjük a tojásokkal, a cukorral, a vaníliás cukorral, 1/4 teáskanál sóval és a tejjel. A lisztet a sütőporral összevegyítjük, hozzáadjuk a masszához. Hagyjuk pihenni 1/2-1 órát, amikor kezd buborékos lenni, akkor süthető.
A palacsintasütőben a maradék vajat megmelegítjük, 2-3 evőkanál tésztát teszünk bele, mindkét oldalát aranysárgára sütjük.
Gyümölccsel tálaljuk, a gyümölcs ízével harmonizáló fagylaltot, tejszinhabot, csokireszeléket vagy öntetet teszünk rá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.