Elkészítés: Az eperszószhoz egy kis edényben 2 dl bort 2 dl vízzel pár percig forralunk, ízlés szerint cukrozzuk, fahéjjal ízesítjük. Beletesszük az epret, 2 perc forralás után besűrítjük a kevés vízzel elkevert keményítővel.
A császármorzsa hozzávalóit egy tálban jól elkeverjük, sűrű palacsintatésztát kell kapnunk. A margarint felforrósítjuk egy serpenyőben, erre öntjük a masszát. Folyamatosan kevergetve megpirítjuk, akkor jó, amikor morzsaszerű.
Az almát, a kivit, a narancsot kockára vágjuk, a banánt karikára. Egy serpenyőben cukrot karamelizálunk (kb. 2 evőkanálnyit), beleöntjük a gyümölcsöket. 1-2 percet pirítjuk, majd ráöntjük a
császármorzsát, összeforgatjuk.
A gyümölcsös császármorzsát az epermártással tálaljuk, ízlés szerint porcukorral megszórhatjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.