Elkészítés: A csirkemelleket megmossuk, kicsontozzuk, és a húsról lefejtjük a bőrt. A csontokból és a bőrből 5 dl alaplevet főzünk, amit bezöldségelünk és fűszerezünk.
A csirkehúst kisujjnyi darabokra vágjuk. Olvasztott vajban, mérsékelt tűzön, kevés finomra vágott vöröshagymát fonnyasztunk. Hozzáadjuk a darabolt csirkehúst, megsózzuk, és az egészet kevergetve 3-4 percig pirítjuk. Amikor az edény alján lévő folyadék elpárolgott, kevés liszttel megszórjuk, és rövid ideig tovább pirítjuk. Meghintjük curryvel, finomra vágott petrezselyemmel, hozzáöntjük a száraz fehérbort, a tejszínt és a leszűrt csirkelevest. Az egészet lassú tűzön, az edényt többször megrázogatva, puhára pároljuk.
Amikor megpuhult a csirke, beletesszük az apró kockákra vágott őszibarack-, szilva- és almabefőttet. Még egyszer felforraljuk, majd burgonyapürével tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.