Elkészítés: A meggyet és a barackot lecsöpögtetjük. 180 fokra előmelegítjük a sütőt.
A tojások sárgáját robotgéppel kikeverjük a cukorral és a vaníliás cukorral, a reszelt citromhéjjal, majd a puha margarinnal is. Hozzáadjuk a tejet, tovább keverjük, majd beleszórjuk a lisztet, a sütőport, a diót, és masszává keverjük. A tojások fehérjét kemény habbá verjük, a tésztába forgatjuk, és sütőpapíros tepsibe öntjük.
A tésztára szórjuk a meggyet és a felkockázott barackot, helyenként belenyomkodjuk, és szórunk még rá, hogy réteges legyen benne a gyümölcs.
Kb. 40-50 perc alatt megsül, fogvájóval (tűpróbával) nézzük, nem ragad-e a tészta. Porcukorral megszórjuk tálaláskor.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.