Elkészítés: A piskótát 3 részre vágjuk. Az első részt cikkekre bevagdossuk, de középen nem vágjuk el. Egy nagy keverőtálat fóliával kibélelünk, beletesszük a cikkekre bevágott lapot, így az ívet szépen tartja.
Az őszibarack harmadát is cikkere vágjuk, és a piskótára tesszük. A görög joghurt felét és a poharas natúr joghurtot összekeverjük kevés vízben feloldott 1 csomag zselatinnal. Ízlés szerint cukorral ízesítjük, és a barack harmadával, amit apróra vágtunk. Langyosra melegítjük, és a tésztára öntjük. Rátesszük a második piskótát. Betesszük a hűtőbe dermedni.
A következő réteg krém is hasonló, de ebbe túrót is keverünk, és reszelt citromhéjat. Ezt is a tésztára öntjük, és befedjük a maradék tésztával.
Másnapig pihentetjük. Megfordítjuk és tálra borítjuk, a fóliát lehúzzúk róla és díszítjük. Nagyon könnyű és finom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.