Elkészítés: 6 tojásból a szokott módon piskótát sütünk.
A pudingport az előírás szerint elkészítjük, majd hagyjuk kihűlni. A habtejszínt felverjük, majd beleszórjuk a habfixálót, és kemény habbá verjük.
Ha a piskóta és a puding is kihűlt, a pudingot a habtejszínnel fellazítjuk, majd a piskóta tetejére egyenletesen elosztjuk.
A puding tetejére bármilyen gyümölcsöt tehetünk, lehet befőtt is, és többféle gyümölcsöt is tehetünk, így még finomabb.
A tetejére gyümölcskocsonyaport teszünk, melyet az előírás szerint készítünk el. Pár órát a hűtőben tartjuk, majd szeleteljük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.