Elkészítés: A gombát felszeleteljük, és a megforrósított olajon megpároljuk. Hozzáadjuk a kockára vágott őszibarackot, a beáztatott és lecsöpögtetett mazsolát, a csíkokra vágott gépsonkát, és összemelegítjük.
A hússzeleteket kissé kiveregetjük, sózzuk, és a megforrósított olajon mindkét oldalán piros-ropogósra sütjük, majd kevés befőtt levet aláöntve puhára pároljuk.
A visszamaradt vajon megpirítjuk a lisztet, felöntjük a borral, majd hozzáadjuk a tejszínt, és kiforraljuk. A boros mártásba belekeverjük a gyümölcsös-sonkás gombát.
A hússzeleteket tálra rendezzük, leöntjük a mártással, és párolt rizzsel körítjük.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.