Elkészítés: A gombát felszeleteljük, és a megforrósított olajon megpároljuk. Hozzáadjuk a kockára vágott őszibarackot, a beáztatott és lecsöpögtetett mazsolát, a csíkokra vágott gépsonkát, és összemelegítjük.
A hússzeleteket kissé kiveregetjük, sózzuk, és a megforrósított olajon mindkét oldalán piros-ropogósra sütjük, majd kevés befőtt levet aláöntve puhára pároljuk.
A visszamaradt vajon megpirítjuk a lisztet, felöntjük a borral, majd hozzáadjuk a tejszínt, és kiforraljuk. A boros mártásba belekeverjük a gyümölcsös-sonkás gombát.
A hússzeleteket tálra rendezzük, leöntjük a mártással, és párolt rizzsel körítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.