Elkészítés: A margarint a cukorral, a tojások sárgájával és a vaníliás cukorral kikeverjük, és beletesszük az áttört túrót, az egészet jól összekeverjük. Az 5 kanál zselatint lanyos vízben elkeverjük, és azonnal hozzáadjuk a 1,5 dl felforralt tejet. Ha már kissé kihűlt, keverjük a túrós masszához. Jól elkeverjük, majd kivajazott kapcsos tortaformába öntjük.
1 órára tegyük hűtőbe, majd rakjuk ki a tetejét gyümölccsel, és előírás szerint elkészítve tegyük rá a gyümölcskocsonyát. Ismét tegyük hűtőbe, hogy a gyümölcskocsonya is megszilárduljon.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.