Elkészítés: A rizst vízzel, reszelt narancs- és citromhéjjal, az aszalt gyümölccsel puhára főzöm. Hozzáadok 3 dl tejet és 1 csomag vaníliás pudingport kevés cukorral ízesítve, felfőzöm (tulajdonképpen egy pudingos tejberizst csinálok). Hűlni hagyom. Belekeverem a meggyszemeket.
3 dl habtejszínt 1 csomag habfixálóval és 4 kanál cukorral kemény habbá verek. A kihűlt krémhez keverem óvatosan.
3 tojásos piskótát sütök kapcsos tortaformába. Ha készen van, kiveszem, mert a tortaformát alá és körbe kell bélelni fóliával a krémhez. Ha kibéleltem, visszateszem bele a piskótakarikát, lekvárral megkenem a lapot, ráhalmozom a krémet, majd hűtőben hagyom 3 órát dermedni. Kandírozott gyümölccsel, reszelt narancs héjával vagy csokidarával díszíthetjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.