A lisztet a tojással és a langyos tejjel, csipetnyi sóval összegyúrjuk. Lisztezett deszkán vékonyra nyújtjuk és száradni hagyjuk. Amikor a tészta már nem nedves, nyujtófára csavarjuk, hogy könnyebben vágható legyen. Kiterítjük, és 1x1 cm-es kockákra vágjuk. Száradni hagyjuk. A paradicsom héját lehúzzuk, majd felaprítjuk. Megforrósított vajon átpirítjuk, 1 dl sós vízzel felöntjük. Beletesszük a tésztát és kifőzzük, az elpárolgott nedvességet pótoljuk. Amikor a tészta megfőtt, áttesszük egy tűzálló tálba, meghintjük a reszelt sajttal és forró sütőben 10 percig pirítjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.