Elkészítés: A tésztához a tojásokat a cukorral fehéredésig keverjük, a lisztet apránként beledolgozzuk, és a citromhéjat beleszórjuk. Egy 26 cm tortaformát kivajazunk, liszttel behintünk, majd a tésztát belesimítjuk. Előmelegített sütőben megsütjük. Ezután a tortát a formából kiemeljük, és egy rácson hagyjuk kihűlni.
Közben a jól behűtött tejszínt a cukorral, a vaníliás cukorral és a habfixálóval kemény habbá verjük, majd 1 kiskanál pálinkával ízesítjük. A kihűlt tortalapot lapjában kettévágjuk, és a maradék pálinkával és a mézzel meglocsoljuk. Az epret kisebb darabokra vágjuk. Az egyik tortalapot a tejszín felével megkenjük, és az epret néhány szem kivételével elrendezzük rajta. A másik lapot ráillesztjük, és a maradék tejszínnel bevonjuk. A habcsókokat kisebb darabokra vágjuk, a torta tetejére szórjuk, és az oldalára tapasztjuk. A félretett eperszemekkel díszítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.