A málnából a szebb szemeket félre tesszük díszítésnek. A mascarponét fellazítjuk, habosra keverjük. A tejszínt 3 ek. porcukorral és a habfixálóval felverjük. Hozzáadjuk a vaníliaaromát, óvatosan hozzákeverjük a mascarponét, málnát és a lekvárt. Megkóstoljuk, hogy megfelelően édes-e. Ha nem, tehetünk még hozzá cukrot. Ha túl édesnek találjuk, joghurttal vagy túróval dúsíthatjuk.
Rákenjük a krémet a piskótára, díszítjük és ha kibírjuk, betesszük a hűtőbe egy órácskára, mielőtt fogyasztanánk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.