Elkészítés: A piskóta hozzávalóiból hagyományos piskótát készítünk. Kibélelünk egy közepes tepsit sütőpapírral, beleöntjük a masszát, elsimítjuk, és 180 fokra előmelegített sütőben kb. 30 percig sütjük. Rácsra téve kihűtjük, majd középen kettévágjuk.
A krémhez a túrót összedolgozzuk a hozzávalókkal, hogy lágy, krémes legyen. A növényi tejszínt kemény habbá verjük, és hűtőbe tesszük.
A piskóta alsó lapját megkenjük a meggylekvárral, erre rákenjük a túrótölteléket, befedjük a piskóta tetejével, és erre kenjük a kemény habot. Hűtőbe tesszük kb. 1 órára. Felolvasztjuk a csokit, és mintákat rajzolunk a hab tetejére. Tálalásig hűtőben tartjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.