Elkészítés: A burgonyát és a hagymát kockára vágjuk. A vizet felforraljuk a leveskockával, beletesszük a kockára
vágott hagymát és a burgonyát. Fedő alatt kb. 20 percig főzzük, ha megfőtt, a levét leöntjük, összeturmixoljuk. Hozzáadjuk a tejszínt és a tejfölt, összekeverjük. Felforraljuk állandó keverés mellett.
A zsemlék kalapját levágjuk, a belsejét kiszedjük, sütőben átmelegítjük a zsömléket, majd belemerjük a levest.
Aprított petrezselyemmel és reszelt sajttal megszórva tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.