Elkészítés: Vágjuk nagyon apróra a hagymát és az olajon pirítsuk rózsaszínűre. Fűszerezzük ízlés szerint, majd öntsük fel 7 dl vízzel. Lassú tűzön főzzük kb. 10-12 percig. A sajtot közben reszeljük le és keverjük bele a tejfölbe. Ezt a keveréket lassan csorgassuk bele a levesbe, és az egészet forraljuk össze. Aki az intenzívebb ízeket kedveli, a tejföl-sajt beleöntése előtt feloldhat benne még 1 erőleves kockát is. Tálaláskor dúsíthatjuk még reszelt sajttal és szórjunk bele friss hagymacsírát! Jó étvágyat!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.