Elkészítés: Az újhagymát karikákra vágom, és egy tálban összekeverem a reszelt gyömbérrel, chiliolajjal, olívaolajjal, 1 citrom levével, fokhagymával, sóval és egy kevés vodkával (vagy bármilyen szesszel). Ebbe a páclébe tesszük a csirkemelleket, egy-két óráig állni hagyjuk hűtőben.
A húsokról lekapargatjuk a rátapadt hagymákat, és kevés olajon elkezdjük sütni. Mikor már mindkét oldala elszíneződik, hozzátesszük a hagymás pácot, majd egy kicsit később teszünk hozzá szójaszószt és a citrom lereszelt héját. Addig sütjük így, míg a hús átsül, majd a húsokat kiszedjük, de a hagymás szószt az edény alján hagyjuk, hozzátesszük a tejfölt, és liszttel besűrítjük. A köret ízlés szerint bármi lehet (én újkrumplival csináltam).
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.