Elkészítés: A hagymát apróra vágjuk, majd az olívaolajon megpároljuk, ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, az őrölt köményt hozzáadjuk. Mikor a hagyma langyosra hűlt, hozzákeverjük a lisztet, a tejfölt és a tojásokat.
A leveles tésztát kinyújtjuk, 12 darab 10 cm átmérőjű kört szúrunk ki belőle. Ezekkel a tésztakörökkel kibélelünk 12 szilikon muffinformát.
Belekanalazzuk a hagymás tölteléket. Ügyeljünk rá, hogy minden kosárkába egyformán jusson. A tetejükön elosztjuk a reszelt sajtot.
250 fokra melegített sütőben alsó-felső lángon kb. 40 perc alatt megsütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.