Elkészítés: Az olajon megpirítjuk a lisztet, a pirospaprikával színesítjük, s felengedjük 2 liter vízzel.
A burgonyát apró kockákra, a vöröshagymát karikára vágjuk. Egyszerre beletesszük a fehérrépát, a sárgarépát, a zellerzöldet, a karalábét (egészben), a paprikát, a paradicsomot, a petrezselyemzöldet, a babérlevelet, majd kevés ételízesítőt.
Kb. 1 óra alatt készre fő, s ekkor belekeverjük a tejfölt. Ecettel ízesíthető.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.