Elkészítés: A tésztához valókat összegyúrjuk, és legalább fél órán át hűtőben pihentetjük. Közben elkészítjük a tölteléket. A megtisztított, karikára vágott hagymát vajon vagy olajon megpároljuk. Sózzuk, borsozzuk, szerecsendióval ízesítjük. A tejfölt a tojásokkal és a liszttel simára keverjük, és a kissé kihűlt hagymával összedolgozzuk. A tésztát kerek lappá nyújtjuk, és egy nagyobb totaformát úgy bélelünk ki vele, hogy kétujjnyi pereme legyen. Beleöntjük a hagymás keveréket, és 200 fokra előmelegített sütőben addig sütjük, míg a töltelék összeáll, és szép aranybarna színt kap.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.