A langyos tejben felfuttatjuk az élesztőt. A lisztbe elkeverjük a sót, elmorzsoljuk a margarint. A többi hozzávalót hozzáadjuk és egynemű tésztát gyúrunk belőle. 1 órát kelesztjük.
Ha megkelt kinyújtjuk, megkenjük margarinnal, a két oldalát középre hajtjuk, majd félbehajtjuk és további 15 percig kelesztjük. Ezt a folyamatot 2x megismételjük.
Ha megvolt, 2 cm vastagra nyújtjuk a tésztát, megkenjük a tojásfehérjével, megszórjuk sajttal és kiszaggatjuk. További 15 percig kelesztjük.
180 fokra előmelegítjük a sütőt és kb. 15-20 percig sütjük, amíg aranybarna nem lesz.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.