A jégsalátát mossuk és szárítsuk meg, majd tépkedjük falatnyi darabokra. A kifliket kockázzuk fel. Olívaolajon kicsit pirítsuk meg a kiflidarabokat, majd adjuk hozzá a fokhagyma nyomón áttört két gerezd fokhagymát.
Egy kis ideig pirítsuk őket együtt, közben a halrudakat sütőben vagy serpenyőben süssük meg. Tegyük egy tálba a darabokra tépkedett jégsalátát, a fokhagymás kiflikockákat és a felszeletelt halrudakat.
Szórjuk meg reszelt sajttal, majd óvatosan keverjük át. A tejfölt sózzuk, borsozzuk meg, és külön tálaljuk a salátához.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.