Elkészítés: Az olajos halról az olajat a serpenyőbe öntöm, és a fokhagymát kissé megpirítom rajta, majd borssal megszórom. Az apró kockára vágott, érett paradicsomot hozzáteszem, és kissé megpárolom. Rádobom az összetört olajos halat és a koktélrákot, majd felöntöm a főzőtejszínnel és összeforralom. A tésztát kifőzöm enyhén sós vízben, leszűröm, majd a mártással összekeverem. Díszíteni petrezselyem zölddel, vagy oregánóval lehet - de mindenki ízlése szerint megszórhatja bármilyen friss zöldfűszerrel.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.