Előkészítés: A halat megmossuk, vékony csíkokra vágjuk, megsózzuk. A snidlinget nagyon apróra vágjuk.
Elkészítés: A halat hőálló tálba tesszük, és vízgőzben 5-7 percig pároljuk. A tejszínhez keverjük, és ha kell, még sózzuk, és borsozzuk. Az olívaolajat elkeverjük a curry felével és kevés sóval. A csészéket kikenjük körben vele. A tejszínes haldarabkákat elosztjuk bennük, és ráütünk egy-egy tojást. A tetejüket meghintjük a maradék curryporral. A csészéket vízgőz fölött addig melegítjük, amíg a tojások tükortojás-állagúak lesznek. Közben a kenyereket megpirítjuk. A tojásokat meghintjük a snidlinggel, és azonnal, forrón tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.