Elkészítés: A halakat felvágom, besózom, s beteszem a hűtőbe a belsőséggel együtt.
Főzéskor a hagymát apróra vágom, a paprikákat, a paradicsomot és a krumplit felvágom.
Egy lábasban a hagymát zsíron megdinsztelem, felöntöm vízzel, sózom, borsozom, szórok bele bőségesen őrölt paprikát, hozzáadom a paprikát, a paradicsomot a halászlésűrítményt és a sűrített paradicsomot. Amikor felforrt, egy krumplinyomóval megnyomkodom, s beleteszem a halakat. Kicsit később a belsőséget, s beleöntöm a bort, készre főzöm.
Chilipaprikát és fehérkenyeret kínálok hozzá tálaláskor.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.