Előkészítés: A hagymát meghámozzuk, apróra vágjuk. A halfilék mindkét oldalát megsózzuk, megborsozzuk.
Elkészítés: Felforrósítunk 2 evőkanál olajat, megkapatjuk benne a hagymát, hozzáadjuk a halat, és megpirítjuk. Hozzáadjuk az oregánót és a citromlét, folyamatosan kevergetjük egy fakanállal, hogy kisebb-nagyobb darabokra töredezzen a hal. Félrehúzzuk. A tortillákat megtöltjük a halas töltelékkel, és szorosan feltekerjük. Ha szükséges használhatunk fogpiszkálókat a rögzítésükhöz. A maradék olajat felforrósítjuk, és közepes lángon aranybarnára és ropogósra sütjük benne a tortillákat.
Salátát, sajtot és csípős szószt adhatunk mellé.
Munka: kb. 30 perc
Fogyasztható: kb. 30 perc múlva
1 adag: 570 kcal
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.