Elkészítés: A hagymát megtisztítjuk, a hallal együtt ledaráljuk. A hagymás halat, a tojásokkal és a zsemlemorzsával összedolgozzuk, sóval, Tabasco mártással, kis citromlével ízesítjük.
Kis gombócokat formázunk belőle, kissé ellapítjuk, és fél óráig állni hagyjuk, hogy a morzsa megpuhuljon.
A vajat teflon serpenyőben megforrósítjuk, és a halpogácsákat kis lángon kb. 10 percig sütjük, közben meg-megfordítjuk.
Majonézes mártást, párolt zöldséget kínálhatunk hozzá, de más körettel is finom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.